Contact

  • Voor informatie kunt u contact opnemen met 06-20922223 of door middel van het informatieformulier.
    Bezichtiging van onze locatie kan op afspraak.

Uniforme voorwaarden

  • Op alle gemaakte reserveringen, boekingen of verhuringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. U kunt deze vinden op: www.horeca.org

Uw feest of evenement wordt bij ons een succes.

Staat u op het punt een zakelijk evenement te organiseren, kom dan een keer langs en laat u aangenaam verrassen door het ruime aanbod en mogelijkheden bij Partycentrum Minneboo.

Wij beschikken over een volledig ingerichte locatie maar kunnen de inrichting ook geheel aan uw wensen aanpassen. Verder zijn onze zalen uitgerust met licht-, geluidsapparatuur en is er WIFI in het gehele pand.

Hierdoor is onze locatie uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, presentaties, evenementen en bijeenkomsten. Wij hebben de beschikking over een zaal en een feest café: De Parkzaal biedt plaats aan 100 personen. De Parkzaal is ook uitermate geschikt voor vergaderingen en workshops. Het Feest Café biedt plaats aan 75 personen.

Ook de centrale ligging in het centrum van Oosterhout – 5 minuten van de A27 – is uniek te noemen. Tevens bevinden wij ons op loopafstand van openbaar vervoer. Parkeren kan in de directe omgeving of in de pal naast onze locatie gelegen Q-park garage. Indien u dit wenst kunnen wij voor uw gasten uitrij kaarten verzorgen.

                                                       

                      Presentatie en receptie                                                  Bedrijfspresentatie 

 

 

BRUILOFTFEEST - FEESTLOCATIE - OOSTERHOUT - FEESTZAAL - SURPRISE PARTY - TROUWFEEST      TETERINGEN - VERJAARDAG - RECEPTIE - GALA - EXAMENFEEST - PERSONEELSFEEST - BREDA         DISCO - VERGADEREN - DONGEN - ZAALVERHUUR - BABYSHOWER - SEMINAR - ZALENCENTRUM      BEDRIJFSPRESENTATIE - RAAMSDONKSVEER - SWEET SIXTEEN - BABYSHOWER - TROUWLOCATIE
COMMUNIEFEEST - ZAALHUUR - FEESTZAAL - PARTYCENTRUM