Contact

  • Voor informatie kunt u contact opnemen met 06-20922223 of door middel van het informatieformulier.
    Bezichtiging van onze locatie kan op afspraak.

Uniforme voorwaarden

  • Op alle gemaakte reserveringen, boekingen of verhuringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. U kunt deze vinden op: www.horeca.org

Uw feest of evenement wordt bij ons een succes.

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte feestzaal, kom dan een keer langs en laat u aangenaam verrassen door het ruime aanbod en mogelijkheden bij Partycentrum Minneboo.

Wij beschikken over een volledig ingerichte feestlocatie maar kunnen de inrichting ook geheel aan uw wensen aanpassen. Verder zijn onze zalen uitgerust met licht-, geluidsapparatuur en is er  WIFI in het gehele pand.

Een klein of een groot feest. Alles kan. Minneboo is uw perfecte partner bij het organiseren van een geheel verzorgde bruiloft, receptie, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement. Wij hebben de beschikking over een zaal en een feest café. De Parkzaal biedt plaats aan 100 personen (maximaal 70 personen voor diner). Het Feest Café is uitermate geschikt voor verjaardagen en recepties en biedt plaats aan 80 personen. 


             

                    Arendshof zaal                                                                    Feest Café

            

                      Arendshof zaal                                                                     Park zaal

            

                           Park zaal                                                             Park zaal

Centraal gelegen
Ook de centrale ligging in het centrum van Oosterhout – 5 minuten van de A27 – is uniek te noemen. Tevens bevinden wij ons op loopafstand van openbaar vervoer. Parkeren kan in de directe omgeving of in de pal naast onze locatie gelegen Q-park garage. Indien u dit wenst kunnen wij voor uw gasten uitrij kaarten verzorgen.

 

BRUILOFTFEEST - FEESTLOCATIE - OOSTERHOUT - FEESTZAAL - SURPRISE PARTY - TROUWFEEST TETERINGEN - VERJAARDAG - RECEPTIE - GALA - EXAMENFEEST - PERSONEELSFEEST - BREDA DISCO - VERGADEREN - DONGEN - ZAALVERHUUR - BABYSHOWER - SEMINAR - ZALENCENTRUM BEDRIJFSPRESENTATIE - RAAMSDONKSVEER - SWEET SIXTEEN - BABYSHOWER - TROUWLOCATIE
COMMUNIEFEEST - ZAALHUUR - FEESTZAAL - PARTYCENTRUM